Miért mentőzik ezen a videón Mucsi Zoltán?

Videónkban Mucsi Zoltán színész a MICU csapatát erősíti: a MICU évente sok ezer életet ment – most pedig arra kéri önt, hogy segítsen ön is a MICU-nak, hogy 2023-ban is folytathassuk!

A MICU egy egyedülálló mentőjármű: segítségével azokat a súlyos állapotban lévő betegeket is szállíthatjuk, akik folyamatos intenzívterápiás ellátásra szorulnak. Januártól új járművet kell kiállítanunk, mert a régi engedélyei lejárnak.

Az egyedülálló és utánozhatatlan Mucsi Zoltán ezért pattant fel mellénk a MICU fedélzetére:

És hogy mi kell ahhoz, hogy „összedobjuk a pénzt” az új MICU-ra?

Kell egy jármű (aminek beszerzésével már egészen jól állunk). De ez egyelőre csak egy üres autó!

Meg kell vegyünk és be kell építsünk számos készüléket és berendezést: ezek egy része standard, mentőjárművekben megtalálható felszerelés, más részük azonban az intenzívterápiában elengedhetetlen. Mobil vérgázkészülék, mobil ultrahangkészülék, gyógyszeradagoló-pumpák, speciális betegőrző monitor, hordozható lélegeztetőgép, különleges betegmozgató-eszközök, különböző gyógyszerkészítmények, motoros váladékszívó készülék, hordozható mellkaskompressziós készülék, stb.

Emellett fel kell matricáztatni a járművet. Be kell szerezni az engedélyeket. No és ne feledkezzünk el arról sem, hogy a személyzetre is költenünk kell… ezekre a célokra mind-mind pénzre van szükségünk.

Ezért kérjük most az Ön segítségét – hiszen csak Önnek köszönhetően tudunk a következő években is sok ezer súlyos betegen segíteni:

Cége, szervezete tudna nekünk segíteni?

Nagyobb összegű felajánlásokat is fogadunk – ebben a cikkben írunk arról, hogy milyen módon tudnak segíteni bennünket a szervezetek:

Segítsetek a MICU-nak!