Túlélési esély az ország egyetlen mobilintenzív-egységének – mentő- és elsősegély-bemutató a támogató cégeknek: Segítsetek a MICU-nak!

Nagyon szorít bennünket az idő: már csak néhány hét, és még mindig nem jött össze a pénz az új járműre! Ezért a nagyobb összegű támogatást felajánló cégek, magánszemélyek számára a MICU csapata speciális csomagot állított össze: segítsetek a MICU-nak!

Nagyon szűkös az időnk: már alig néhány hét van hátra a kampányunkból, és még mindig össze kell gyűjtsük az új jármű árának egy tekintélyes részét, a régi jármű engedélyei ugyanis lejárnak!

A MICU – a mobile intensive unit, azaz a ‘mozgó intenzívterápiás egység’ – egy egyedülálló mentőautó: ez az egyetlen olyan mentőjármű ma Magyarországon, amely évente több ezer súlyos, kiemelt szintű gondoskodást igénylő beteget, sérültet szállít úgy, hogy közben folyamatosan biztosítja azok intenzívterápiás ellátását.

Kérjük, segítse munkánkat nagyobb összegű támogatásával!

Ha nem sikerül október végéig összeszednünk az új jármű megvásárlásához szükséges összeget, megszűnhet ez a fajta, kritikus betegek számára kiemelt jelentőségű szolgáltatás hazánkban. Támogatását a cikk alján található panelről teheti meg, avagy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a micu@interambulance.hu címen, vagy a Facebook oldalunkon keresztül!

Szerencsére már most is sokan támogatják a MICU munkáját! Kérjük, csatlakozzon ön is hozzájuk!

Hogyan támogathatom?

Ha ön vagy cége nagyobb összegű támogatást tud felajánlani, úgy a MICU csapata ezt a jövő év során a következőkkel tudja meghálálni:

1 millió forint, vagy annál magasabb összegű támogatás esetén

Nincs nagyobb izgalom a gyerekek számára egy olyan rendezvényen, ahol az ország egyik legmodernebb mentőautóját lehet megtekinteni!

Azoknál a támogatóinknak, akik 1 millió forintot vagy annál többet tudnak szánni a MICU támogatására pontosan ezt ajánljuk: a MICU kiáll a megbeszélt címre és a céges családi nap egy izgalmas színfoltjaként bemutatjuk a gyerekeknek és a felnőtteknek ezt a nagyszerű járművet!

2 millió forint, vagy annál magasabb összegű támogatás esetén

Az újraélesztés egy olyan tudás, amire – jó eséllyel – talán soha nem lesz szükségünk. Amikor viszont mégis, akkor a szó szoros értelmében élet-halál kérdése, hogy kezünkben van-e ez a tudás.

Azoknak a támogatóinknak, akik legalább 2 millió forintot tudnak idén szánni a MICU működésének támogatására, a fentebb bemutatott családi napos program mellé egy ingyenes újraélesztési bemutatót is felajánlunk! Egy igazán hasznos és tartalmas programmal lepheti meg így munkatársait és azok családját!

Természetesen igény szerint önt, szervezetét vagy cégét feltüntetjük a nagy összegű támogatókat felsoroló oldalunkon is!

Ha ön, vagy a szervezetet, cég, ahol dolgozik, szintén szívesen támogatná nagyobb összeggel is Magyarország egyetlen mobil intenzívterápiás egységének, a MICU-nak a fennmaradását, működését fejlesztését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a micu@interambulance.hu címen, vagy a Facebook oldalunkon keresztül!

Amennyiben ön szívesen támogatja egyénileg is a MICU-t, vagy ha szervezetének nincs módjában nagyobb összeggel támogatni a projektet, úgy egyszeri, vagy folyamatos támogatását az alábbi gombokra kattintva, bankkártya segítségével tudja megtenni a NIOK által üzemeltetett adjukossze-hu oldal segítségével: