Nagy összegű támogatások

Ezen az oldalon szeretnénk bemutatni azokat szervezeteket, magánszemélyeket, akik 1 millió forinttal, vagy annál többel támogatták a MICU működését, fennmaradását, és akik beleegyeztek abba, hogy bemutassuk őket!

Ha ön, vagy a szervezetet, cég, ahol dolgozik, szintén szívesen támogatná nagyobb összeggel is a MICU. fennmaradását, működését fejlesztését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a micu@interambulance.hu címen, vagy a Facebook oldalunkon keresztül!

PRO FILII ALAPÍTVÁNY

A Pro Filii Alapítvány 10 millió forinttal támogatta meg az új autónk beszerzését. Honlapjukon így írnak a MICU számára megítélt támogatásról:

A Pro Filii Alapítvány céljával összhangban előnyben részesültek azok a kérelmek, amelyek célcsoportja egészségügyi-, szociális- vagy más okból hátrányos helyzetű gyermekek, a támogatás segítségével pedig szélesebb körű segítségnyújtás valósítható meg.

/…/

Ezért az alapítvány a maximálisan támogatható 10 millió forinttal segíti a többi között /…/ a az ország egyetlen felnőtt mobil intenzív ellátó egységét működtető Inter-Európa Mentőszolgálat Közhasznú Nonprofit Kft.-t, amely a támogatás segítségével lecserélheti a naponta 3-5 kritikus állapotú beteg és sérült ember sürgősségi szakellátását végző rohamkocsiját.

EGIS

A nagy nevű kőbányai gyógyszergyár is hozzájárult a MICU működtetéséhez! Támogatási döntésük alapján 300 ezer forinttal segítették idén munkánkat.

Köszönjük!