Dr.Zacher Gábor: Segítsetek a MICU-nak!

Dr. Zacher Gábor a MICU szakmai vezetője. Most ő mutatja be az ország egyetlen mozgó intenzívterápiás egységét.

Miről szól ez a sorozat? Új járművet kell vennünk büszkeségünk, a mozgó intenzívterápiás egység, azaz a MICU számára: az új gépkocsit át kell alakítsuk, fel kell szereljük – ezért indítottunk ezt a gyűjtést, amelyben az Ön segítségét is kérjük. A cikkben található kék „Támogatom!” gombokra kattintva a kiírt összeggel támogathatja céljainkat az adjukossze.hu oldalon keresztül. SEGÍTSETEK A MICU-NAK!

A képhez tartozó alt jellemző üres; 5E.png a fájlnév

Mint látják, ez egy mentőautó. Kicsit más, mint amit megszokhattak…” – alábbi videónkban dr. Zacher Gábor, a MICU szakmai vezetője mutatja be a járművet, ami évente sok ezer súlyos, kiemelt ellátást igénylő beteget képes egyedülálló körülmények között eljuttatni a megfelelő ellátóhelyekre.

A képhez tartozó alt jellemző üres; MICU_web_button_10000.png a fájlnév
A gombokra kattintva egyszerűen, kártyás fizetéssel segíthet nekünk a mentés működtetésében. SEGÍTS A MICU-NAK!

„Egy speciális mentőautó…”

Ezen az egységen sokan dolgoznak: orvosok, mentőtisztek, mentőtechnikusok, gépkocsivezetők, ápolók… Az ő segítségükkel valósulhatnak meg az olyan összetett feladatok, amelyek segítségével folyamatos intenzív ellátást igénylő betegek szállíthatók egyik pontból a másikba.

A képhez tartozó alt jellemző üres; MICU_web_button_50000.png a fájlnév

Ilyen felszereltségű mentőjárműből csak ez az egy fut ma Magyarországon. Éppen ezért kérjük az Ön segítségét: a most használt MICU engedélyei lejárnak ebben az évben, így az év végéig újat kell üzembe állítanunk, ha szeretnénk folytatni a mentést ezzel az egyedülálló mentőegységgel.

„Szeretjük a munkánkat, de kérem Önöket, támogassák a MICU-t – hogy minél jobban tudjuk ezt a munkát végezni!” – mondja dr. Zacher Gábor.

A képhez tartozó alt jellemző üres; 20E.png a fájlnév

Ezért kérjük mi is az Ön segítségét: ha teheti, támogassa most a MICU munkáját, támogasson bennünket abban, hogy rövidesen új autóval folytassuk a munkát.

Mi, akik a MICU-n dolgozunk reméljük, januárban is folytathatjuk ezt a kiemelt fontosságú szállítást!

Jövőre is szeretnénk gondoskodni azokról a betegekről, akiknek folyamatos intenzívterápiás gondoskodásra van szükségük, de fontos eljutniuk egyik pontból (ellátó intézményről, baleseti helyszínről) a másikba.

A képhez tartozó alt jellemző üres; 100E.png a fájlnév

Hogy áll a gyűjtés?

Cikkünk élesítésekor, azaz szeptember 7-én nagyjából 15 millió forintot gyűjtöttünk eddig össze, ami csodás eredmény, és mérhetetlenül hálásak vagyunk az adományozóknak! Ugyanakkor még novemberig fontos lenne legalább ennyit összegyűjtenünk ahhoz, hogy meg tudjuk vásárolni a megfelelő gépkocsit, amit fel is kell majd szerelnünk.

A képhez tartozó alt jellemző üres; MICU_web_button_egyeb_osszeg.png a fájlnév

Ez azt jelenti, hogy – szeptember 7-i állás szerint – az adjukossze.hu felületén elindított gyűjtéshez még nagyjából 15 millió forintra lenne szükségünk, azaz ott 20 millió forintnál kezdhetünk majd hátradőlni. Bízunk benne, hogy sikerrel járunk, és hogy folytathatja ez a nagyszerű egység a munkáját!

Segítsetek a MICU-nak!