Egységvezetők a szupermentőn (videóval) – Segítsünk a MICU-nak!

Most kérjük, hogy segíts a szuperhősnek: össze kell gyűjtsük a pénzt az új autónkra! Ezért mutatjuk be, hogy milyen érzés egy ilyen mentőn dolgozni – most két egységvezető kollégánk szemszögéből, akik – mint látni fogjuk – maguk is egy egységet alkotnak.

Khell Fruzsina és Berényi Gábor mindketten mentőtisztek. Nem csak az életmentés köti össze őket: ők a magánéletben is egy pár, akik nem csak csodálatos hivatásukat, de az életüket is megosztják egymással.

„A mentőzés az egyik közös pont köztünk” – mondja Fruzsina.

A képhez tartozó alt jellemző üres; 5E.png a fájlnév

Az alábbi videóban ők beszélnek munkájukról a MICU-n:

A képhez tartozó alt jellemző üres; MICU_web_button_10000.png a fájlnév
A gombokra kattintva – a NIOK rendszerén keresztül – egyszerűen, kártyás fizetéssel segíthetsz nekünk a szolgáltatás fenntartásában. SEGÍTS A MICU-NAK!

A MICU segítésével Te is életet mentesz!

Khell Fruzsina és Berényi Gábor mindketten mentőegység-vezetők. Ez azt jelenti, hogy az egységet ők irányítják, ők hozzák a szakmai döntéseket a mentés során. Ami a különlegesen felszerelt MICU esetében kimondottan izgalmas szakmai kihívás, hiszen ez a fantasztikus mentőegység olyan betegeket képes menteni, szállítani, akik kiemelt gondoskodásra, intenzív ellátásra szorulnak. Ennek köszönhetően a mentő kialakítása, felszereltsége is különleges.

A képhez tartozó alt jellemző üres; MICU_web_button_50000.png a fájlnév

Ilyen felszereltségű mentőjárműből csak ez az egy fut ma Magyarországon. Éppen ezért kérjük a te segítségedet: a most használt MICU engedélyei lejárnak ebben az évben, ezért év végéig újat kell vásárolnunk.

A képhez tartozó alt jellemző üres; 20E.png a fájlnév

Támogasd a munkánkat, hogy továbbra is életeket menthessünk!

Ezért kérjük most a Te segítségedet: ha teheted, támogasd a MICU munkáját, támogass bennünket abban, hogy rövidesen új autóval folytassuk a munkát. Éppen ezért a következő hetekben több videót is láthatsz majd ezen az oldalon és a közösségi médiában, ami ezzel a mentővel, és a rajta folyó fontos munkával foglalkozik.

A képhez tartozó alt jellemző üres; 100E.png a fájlnév

Mi, akik a MICU-n dolgozunk reméljük, januárban is folytathatjuk a munkánkat!

Ehhez kérjük a segítségeteket: jövőre is szeretnénk gondoskodni azokról a betegekről, akiknek folyamatos intenzívterápiás gondoskodásra van szükségük, de fontos eljutniuk egyik pontból (ellátó intézményről, baleseti helyszínről) a másikba.

A képhez tartozó alt jellemző üres; MICU_web_button_egyeb_osszeg.png a fájlnév

Segítsetek a MICU-nak!