Most segíts a MICU-nak: ilyen a munka a szupermentőn (videóval)

Most kérjük, hogy segíts a szuperhősnek: össze kell gyűjtsük a pénzt az új autónkra! Ezért mutatjuk be, hogy milyen érzés egy ilyen mentőn dolgozni – most egy intenzív szakápoló kollégánk szemszögéből.

Az életmentés. Bárkivel is beszélünk a MICU csapatában, ez az, amit mindenki kiemel. Amikor rákérdezünk, mi az, amit a legfelemelőbbnek érez a munkájában, Sájerli Csaba felnőtt intenzív szakápoló, diplomás ápoló is ezzel kezdi: az érzés, amikor egy újraélesztés után stabil állapotban képes a csapat átadni egy beteget az ellátó kórháznak… ez az a pillanat.

„Beleég a retinádba” – mondja Csaba.

Az alábbi videóban Sájerli Csaba beszél a MICU-ról:

A MICU segítésével Te is életet mentesz!

A MICU munkájában az a csodálatos, hogy olyan betegeket képes menteni, szállítani, akik kiemelt gondoskodásra, intenzív ellátásra szorulnak. Ennek köszönhetően a mentő kialakítása, felszereltsége is különleges.

Ilyen felszereltségű mentőjárműből csak ez az egy fut ma Magyarországon. Éppen ezért kérjük a te segítségedet: a most használt MICU engedélyei lejárnak ebben az évben, ezért év végéig újat kell vásárolnunk.

A MICU munkája nagyon fontos azoknak, akik ezen a mentőn dolgoznak

Ezért kérjük most a Te segítségedet: ha teheted, támogasd a MICU munkáját, támogass bennünket abban, hogy rövidesen új autóval folytassuk a munkát. Éppen ezért a következő hetekben több videót is láthatsz majd ezen az oldalon és a közösségi médiában, ami ezzel a mentővel, és a rajta folyó fontos munkával foglalkozik.

Mi, akik a MICU-n dolgozunk reméljük, januárban is folytathatjuk a munkánkat!

Ehhez kérjük a segítségeteket: jövőre is szeretnénk gondoskodni azokról a betegekről, akiknek folyamatos intenzívterápiás gondoskodásra van szükségük, de fontos eljutniuk egyik pontból (ellátó intézményről, baleseti helyszínről) a másikba.

Segítsetek a MICU-nak!